Kukapa ei olisi nähnyt milloin minkäkin astraalitvpersonalrainerin vinkkejä kehonhoitoon. Ei tarvitse kuin aloittaa. No , jos aloittaisi siitä että saa kropan auki, nykyinen olotila on notkea kuin olisi rautakanki annelissa.

”Venyttele tai mene hierojalle”, kuuluu yleisin neuvo. Jos tiedät hierojan joka suostuu tulemaan keikalle joka aamu klo 05, kun pitää duuniinkin lähteä, kerro hänestä toki. Venyttele. Eipä muuten ole käynyt mielessäkään. Paitsi että venyttelen päivittäin (ja kävi ilmi että aivan päin honkia). Silti koko kroppa on jumissa ja liikeradat vajaat. Pää on selvästi jäänyt ”asentoon täysillä, tai ei ollenkaan” mikä auttaa,hmmm, ei sitten pätkääkään.

”Joogaa ja meditoi”Myönnän, omaan molemmista stereotyyppisen kuvan: etsitään sisäistä keijua tuoksukynttilöiden loisteessa. Muuten hyvä, mutta inhoan tuoksukynttilöitä.

Jostainhan se ajatus aina lähtee. Mulla se lähti muuttolaatikon pohjalta vastaantulleesta kirjasta. Ei mistään self help- oppaasta, vaan elämäkerrasta. Laatikosta kurkisti Nyrkkisankari eli Jarkko Steniuksen elämäntarina. Kyseinen kaveri löysi itselleen avun meditaatiosta ja rauhoittamisesta. 

Mitä nykyihminen tekee tässä tilanteessa? Menee someen tietenkin. Löysin yhteystiedot ja kysyin privatuntia aiheesta kehonhuolto. Aikataulu lyötiin lukkoon nopeasti, ja edessä oli enää parin viikon odotus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *