Sain nikkaroitua blogille Facebook-sivun viimeinkin. Siihen pääset tästä tai seuraa- napista.

Taas on kuulailtu

Parina päivänä illat on taas menneet kuulailun parissa. Nyt alkaa vaikutustakin huomata, aloitus kuula on täytynyt vaihtaa jo isompaan. Riippuu toki liikkeestä myös paino, mutta perus heilautuksiin tuo eka jäi jo kevyeksi.

Kahvakuulailu on mahtavaa. Mulle ainakin jotenkin luonteva laji, varmaankin koska väline on tarpeeksi yksinkertainen, ja liikkeet helposti rytmitettäviä. Vielä kun homman aloittaa ja lopettaa rentoon heilutteluun ilman painoja, helvetin hyvä tulee. Tänään menee lepopäiväksi, mutta huomenna on hyvä jatkaa. Vielä kun tuo räntäsade loppuisi, voisi harkita kuulailu pihalla. Nyt ei jostain syystä ihan nappaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *